Salutació de l'Alcalde

És un honor poder representar el poble de Sant Martí d’Albars com a Alcalde des del juny de 2019.

Com molts sabeu, el terme està documentat des del 905, apareix a l’acta de consagració de Santa Maria de Llucà. Va formar part de la Sotsvegueria del Lluçanès, creada al 1611, amb altres 17 termes del Lluçanès, que perdurà fins el 1716, en què es va fraccionar entre el corregiments de Vic i Manresa com a conseqüència de l’aplicació del Decret de Nova Planta de Felip V.

Des de llavors, el poble ha passat tota mena de vicissituds històriques, mantenint-nos sempre fidels a la nostra identitat lluçanesa. Ara arribem a una nova dècada i tenim la il·lusió de continuar millorant el nostre poble i, en definitiva, la qualitat de vida de tots els veïns, i enfocant cap al futur de les noves generacions.

Tenim grans reptes, treballem en els 3 nuclis de Beulaigua, Sant Martí i la Blava, posant el màxim esforç i dedicació en aconseguir millores, tant urbanístiques com socials i econòmiques. En el primer àmbit estem avançant cap a l'aprovació final del POUM. També veurem feta la primera depuradora del municipi a la Blava, i ja tenim part del finançament de la futura depuradora de Beulaigua i Sant Martí d'Albars.

Subvencionarem el 100% del desplegament de la fibra òptica a totes les masies disseminades habitades del municipi. Donem molta importància a la millora dels camins.

En l’àmbit social, volem disposar de més oferta d’habitatges, atès que vivim en un territori privilegiat i volem que tant persones del mateix poble com de fora s’hi puguin establir. L’Ajuntament té interès a aconseguir la plena ocupació de tota la població activa i que tots els serveis socials arribin ràpid i de forma eficient a tots els veïns.

Quant a l’aspecte econòmic, col·laborem i ajudem tant els petits productors com les empreses més grans del nostre municipi, millorarem les telecomunicacions i les infraestructures, com per exemple la carretera BV-4342.

Tal com sempre hem destacat, podeu venir a l’Ajuntament a proposar el que considereu oportú, estem al vostre servei. Visca Sant Martí d’Albars.

Ramon Padrós Ferrer

Darrera actualització: 19.04.2023 | 17:02
Darrera actualització: 19.04.2023 | 17:02