Catàleg de Serveis

L’Ajuntament actua per atendre i solucionar les demandes del conjunt de la ciutadania, amb la voluntat d'oferir el màxim de serveis que comporta viure en qualsevol col·lectivitat organitzada. 

Els serveis que presta un ajuntament han d'actuar sobre la base dels principis d’igualtat, transparència, participació, eficàcia i eficiència en la gestió. Aquest és el nostre compromís per a la millora i el desenvolupament del nostre municipi.

 • guia acollida Guia d'acollida de Sant Martí d'Albars

  Borsa d’habitatge

  Cobren comissió quan s’efectua un lloguer o una venda

  • És il·legal que cobrin comissió per donar informació dels diaris i revistes d'àmbit local en què apareix informació d'habitatges per llogar o vendre.

  En aquesta guia hi trobareu els principals recursos d’acollida i acompanyament per a persones nouvingudes al poble. Dona informació sobre passos bàsics, així com recursos i serveis, que una persona ha de tenir en compte per moure’s i viure a Sant Martí d’Albars.

  Per més informació us podeu adreçar a la pàgina web municipal https://www.santmartidalbars.cat/

 • Minideixalleria Mini deixalleria

  Des de l'agost de 2023, l'ajuntament ha instal·lat una minideixalleria al costat de la zona de recollida de residus de La Blava

 • Calendari recollides 2024 Recollida d'andròmines

  Hi ha un grup de residus domèstics que, per volum, per tipologia, o bé per freqüència, es consideren especials i cal fer-ne una recollida i tractaments especials. Això requereix una participació especial per part del ciutadà, que és el responsable d’incorporar aquell producte al circuït de recuperació i reciclatge adequat, un cop ha deixat de ser-li útil.

 • recollida oli Recollida d'oli comestible usat

  Recollim l'oli comestible usat a la zona de recollida de residus de La Blava.

 • recollida residus Recollida de residus

  A Osona tenim un sistema de recollida de residus diferent a la resta de Catalunya. A la comarca es recullen a la via pública 4 fraccions diferents: orgànica, multiproducte, vidre i rebuig. Aquest sistema diferent ens ha portat a ser una de les comarques capdavanteres a Catalunya en la recollida selectiva.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:44
Darrera actualització: 06.03.2019 | 13:44