Salutació de l'Alcalde

Benvolgudes i benvolguts

Aquest juny de 2023, torna a ser un honor poder representar de nou com Alcalde, el poble de Sant Martí d’Albars, ara si, al mig de la comarca del Lluçanès!   

Com heu pogut constatar, hem fet moltes coses durant els darrers 4 anys, la covid no ha pogut aturar cap dels projectes que havíem plantejat, al contrari que ens va incentivar a fer-ne més.

Destaco els 3 més importants a cada un dels 3 nuclis, per ordre de finalització,  la depuradora estrenada a La Blava, la coberta  amb estructura de fusta de la pista esportiva a Sant Martí d’Albars i  l’asfaltada del carrer de Beulaigua. 

Com a fet global per tot el municipi, destacar que  vàrem acabar el POUM després de més de 17 anys en procés, que permetrà tenir un creixement ben estructurat.

Com heu pogut veure, en la publicació que us vàrem presentar, del resum dels 4 anys, més de 1.000.000 d’euros invertits al poble, amb un % important de finançament propi. L’encariment dels materials i serveis,  no ens ha fet aturar l’objectiu de millorar el poble en tots els àmbits, urbanístic, social, mediambiental, educatiu, tecnològic, econòmic i  sostenible.

En els pròxims 4 anys tornem a tenir  grans reptes, volem que tot el veïnat estigui molt a gust al poble, i crec que ho estem aconseguint, donat que hem passat de 107 habitants al 2021, a  119 al 2022 i finalment 141 a finals del 2023, un increment de més el 30 %  d’habitants, possiblement un dels més elevats a les comarques de la Catalunya central.

En quan a l’aspecte econòmic, continuarem  col·laborant amb les empreses del poble, ajudant que siguin referents a tota la comarca i molt més enllà.

Procurarem millorar totes les celebracions que es fan el poble, mantenim les 5 més populars, que inclou sempre un bon final a la taula i en molts casos espectacle musical, circ, xerrada, etc

Calçotada, Sant Cristòfol, Festa de l’esport, Festa Major i la Marató

Ens agrada sentir-nos acompanyats i que tothom trobi el que li agrada per viure i/o visitar el nostre poble.

 Com sempre hem destacat, podeu venir a l’Ajuntament a proposar el que considereu oportú, estem al vostre servei. 

Visca Sant Martí d’Albars i llarga vida a la comarca del Lluçanès

 

Ramon Padrós i Ferrer

Alcalde

Novembre  de 2023

 

Darrera actualització: 16.02.2024 | 09:08
Darrera actualització: 16.02.2024 | 09:08