Pròximes formacions organitzades pel Consorci del Lluçanès

Dimarts, 9 d'agost de 2022 a les 00:00

A partir de setembre torna l'oferta de formació al Lluçanès.

  • Curs de creació de pàgines web: creació d’una web professional, partint dels aspectes més bàsics, com la utilització del menú de l’administració i la creació de continguts, fins a aprofundir en àrees més complexes, sense la necessitat de saber programar. Dirigit especialment a dones a l’atur amb interès pel món digital.
  • Curs de cuidant de granja i benestar animal: assolir els coneixements bàsics per a desenvolupar la feina de cuidant de granja.
  • Curs Introducció a l'arboricultura: Biologia del arbre; conèixer la biologia i funcionament dels arbres; anatomia i fisiologia; edats fisiològiques dels arbres; ecologia dels arbres; relació humans-arbres. Efectes psicològics; funció i rol dels arbres a la ciutat; funció i rol dels arbres en l’ àmbit rural; arbres singulars i la seva importància; la compartimentació; el tall correcte; els diferents tipus d’esporga i el seu impacte en l’ arbre; treball amb tècniques segures; mecanisme de compartimentació; pràctiques de tall correcte amb branques; filosofia de l’esporga; tipus d’esporga; mesures de seguretat i equips de protecció individual; avaluació de riscos; procediments d’emergència previstos; pràctiques d’esporga.
  • Curs ús de la serra mecànica i desbrossadora: conèixer les mesures de seguretat en l’ús de la serra mecànica, com dur-ne un bon manteniment i aprendràs a trossejar i talar arbres de fins a 380 mm de forma eficient i segura.
    Dirigit especialment a dones a l’atur amb interès pel món forestal a qui li motivi treballar al bosc. Aquest curs et pot obrir les portes a altres formacions especialitzades en aquest àmbit!
  • Curs ús de la serra mecànica amb cistella elevadora: perills, riscos i controls rellevants per a la tasca del lloc i de la màquina; Procediments d’emergència relacionats amb el lloc de treball; Aspectes que poden afectar els treballs: espècie, estat de la fusta, etc.; Talls que es poden utilitzar i la seva aplicació; Procediment per extreure una màquina atrapada; Retirada de seccions, tant en caiguda lliure com a mà. Precaucions.

 

Inscripcions del 8 al 29 d'agost: 

https://www.llucanes.cat/formacio/setembre-2022-gener-2023/ 

Darrera actualització: 09.08.2022 | 14:04