Noves línies telefòniques i mails de l'ORGT

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 00:00

Des de l'ORGT ens han comunicat que, un cop finalitzats els treballs tècnics necessaris portats a terme per l’operadora de telefonia corresponent, des del dilluns dia 25 de maig han quedat operatives a l’Organisme de Gestió Tributària més de 100 noves línies telefòniques per atendre les consultes i prestar l’assistència tributària com a contribuents que es vulguin plantejar.

Aquestes línies telefòniques es veuran ampliades, en els propers dies, amb 80 més que actualment estant gestionant amb l’operadora.

A través d’aquest canal telefònic, a més de formular consultes i peticions d’assistència tributària, també es podrà efectuar el pagament, amb targeta de crèdit, dels deutes de dret públic recaptats per l’Organisme, sense necessitat d’efectuar desplaçaments a les entitats bancàries.

Igualment, han quedat operatives les adreces de correu electrònic de la totalitat d’oficines de l’Organisme, a fi d’atendre també per aquesta via les consultes i peticions d’assistència, i des d’on es pot demanar que es contacti amb la persona interessada a través del número de telèfon que s'indiqui.

Adjunt trobareu el detall de les noves línies telefòniques i de les adreces electròniques de les oficines que han quedat operatives

Darrera actualització: 03.09.2020 | 11:54