Noves beques esportives del Consorci del Lluçanès

Divendres, 13 de maig de 2022 a les 00:00

Beques per activitats continuades de gener a juny de 2022 i activitats d'estiu.

El Consorci del Lluçanès obre una convocatòria per oferir beques esportives a infants, adolescents i adults nascuts fins el 2019.

Per una banda. seran subvencionables aquelles activitats esportives continuades organitzades pels diferents centres educatius dins de l’horari lectiu, per les diferents Associacions de Famílies (AFA) fora de l’horari lectiu, entitats, clubs esportius i ens locals. L’activitat haurà de realitzar-se entre els mesos de gener a juny de 2022.

I per l’altra, també se subvencionaran les activitats esportives d’estiu (cursets de natació, Aquagym, Estiu Inquiet…) realitzades durant l’estiu 2022. En cas de no disposar de piscina al seu propi municipi es contemplarà l’opció de realitzar el curset en una instal·lació fora del municipi.

La documentació s’ha de presentar al registre d’entrada del Consorci del Lluçanès o a l’Ajuntament, entre el 16 de maig i el 23 de juny.

Trobaran la documentació i tota la informació a: https://www.llucanes.cat/nova-convocatoria-de-beques-esportives-al-llucanes/

Darrera actualització: 09.06.2022 | 13:06

Imatges