Estiu Inquiet 2021

Dimecres, 26 de maig de 2021 a les 00:00

Un any més des del Consorci del Lluçanès s'organitza el programa ESTIU INQUIET 2021 per a joves al Lluçanès.

El programa Estiu Inquiet 2021 consta d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable per a joves a partir de 12 anys, durant els matins de juliol. Aquest els permet, a la vegada, relacionar-se amb els companys/es  i enriquir-se d’una experiència conjunta.

El programa inclou dues modalitats d’activitat de matins: el Gim Jove (a Olost), on trobareu activitats esportives i lúdiques per passar-ho bé i estar en moviment, i el Fun Jove (a Prats de Lluçanès, Sant Feliu Sasserra, Sant Boi de Lluçanès i Sant Bartomeu del Grau), per aquells qui prefereixen activitats més variades com la cuina freda, arts plàstiques, jocs i esports.

Finalment, tots els dilluns a la tarda, podreu participar al Taller d’escalada (a Sobremunt) per aquells que vulguin iniciar-se o millorar-ne la tècnica.

Consulteu el programa complet aquí.

Les inscripcions estan obertes fins el 18 de juny (places limitades per ordre d’inscripció) en format telemàtic. Caldrà accedir al formulari d’inscripció i omplir-ne tots els camps, fer el pagament i enviar la documentació per validar la inscripció.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 938 880 050 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Darrera actualització: 20.08.2021 | 12:39