Activitats Estiu Inquiet 2023

Dimecres, 17 de maig de 2023 a les 00:00

Estiu Inquiet és un programa d’activitats d’oci per a joves a partir de 12 anys que es porta  a terme a diferents municipis del Lluçanès durant el mes de juliol. Consulteu el programa complet 2023.

 

El programa vol que els joves puguin participar d’activitats d’oci educatiu, esportiu i saludable que els permetin, a la vegada, relacionar-se amb companys/es i amistats i enriquir-se de l’experiència conjunta.

Com cada any, de manera transversal es treballaran les competències personals de l’autonomia, empatia, l’esforç, la gestió de les emocions i també els valors de l’estima, el respecte i interès pel propi territori, entre d’altres, mitjançant activitats de diferent tipologia i que es portaran a terme, majoritàriament, a l’aire lliure (esport, música, joc, arts plàstiques…).

El projecte pretén garantir l’accés a tots els joves i per tant les quotes de les activitats són parcialment subvencionades. A més, aquelles famílies que ho necessitin podran sol·licitar beca dins la línia de beques d’estiu del Consorci del Lluçanès. Cal informar-se al Consorci del Lluçanès i als Ajuntaments.

Les inscripcions estaran obertes fins el 14 de juny (places limitades) i seran en format telemàtic. Caldrà accedir al següent formulari, omplir-ne tots els camps i adjuntar la documentació necessària.

A continuació caldrà fer el pagament pel total de les activitats al número de compte ES26 2100 0499 7402 0012 8996 (CaixaBank) del Consorci del Lluçanès indicant nom i cognom de la persona participant, i enviar-lo a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat

Finalment, el primer dia de l’activitat caldrà portar el full d’autorització i la fitxa de salut signats que us podeu descarregar en aquest enllaç.

El projecte es condueix des de les àrees d’Educació i Esports del Consorci del Lluçanès i Joventut del Lluçanès coordinadament amb els ajuntaments, i compta amb el suport dels Serveis Socials i Diputació de Barcelona.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 93 888 00 50 o enviar un correu electrònic a estiuinquiet@consorci.llucanes.cat.

Darrera actualització: 17.05.2023 | 16:45